tisdag, januari 30, 2007

Skövde Idrottsgala

Den var ingen höjdare. Den var ett riktigt sömnpiller eller om man ska använda ett sportuttryck, ett riktigt stolpskott. Kommunen var nöjda säger de. Men då har de nog bara pratat med de som fick pris. Hoppas det kommer en enkät från kommunen, så man får säga vad man tycker, om inte så kommer i alla fall jag att skicka ett mejl till de.

En liten sammanfattning.

Maten:
I år skulle det minsann bli varm mat. Icke sa nicke. Potatisgratängen på bordet minst en 1/2 timma innan köttet kom. Och kötte var taget direkt ur kylen. Ingen värme på det. Man äter ju med ögat, det hade inte kocken fattat, grått och trist kött. Hade Gordon Ramsey sett det hade köttet åkt i soptunnan direkt, eller så hade kocken fått det upptryckt i ansiktet. Sen hade de alldeles för lite personal, jämfört med antalet gäster. 925 st gäster var det. Antalet servitriser o servitörer kan inte ha varit mer än 10????

Underhållningen:
Alldeles för enformig. Men Showkanalen var jättebra. Men det kunde varit lite mer variation, med någon komisk talang eller något liknande.

Prisutdelningen:
Inget att säga om, de som fick pris var ju absolut värda det. Endast nominerade från lagen som ligger bäst till i Skövde. Sen någon enstaka från de mindre sporterna.

Pubkvällen:
Vart tog den vägen, efter själva prisutdelningen följde en 1/2 timma paus. ??????
Varför det. Det skulle ha dragit igång direkt istället, nu hann folk och gå. I den pausen så började servitörerna att duka av borden, också det en signal till folket att dra iväg. Sen när underhållningen kom igång, då började de med några riktiga sömnpiller istället för att ge järnet.

Nej, jag tror att Skövde är en för liten stad för detta evenemang. Men det är som alltid. Skövde har storstadskomplex.

Priset på biljetten var för högt jämfört med vad man fick. 320 kr kostade biljetten.

Nej, ska det bli något intresse för detta spektakel nästa år, så måste kommunen göra stora ändringar. Och det ska tydligen bli en Gala nästa år också. Priserna är redan inköpta.
Får se om klubben jag representerar är med då. Det kommer den inte vara om det ska bli samma upplägg nästa år.

0 kommentarer: